Skånsom rens med respekt for tøjet

Hos Renseriet Jan Mikkelsen tilbyder vi rens af alle typer tekstiler, og med erfaring i branchen siden 1981 kan vi garantere en både miljøvenlig, effektiv og skånsom rensning af tøj, skind, pels, tæpper og meget andet. Vi kan blandt andet løfte rensningsopgaver inden for rens, vådrens samt skind- og pelsrens, ligesom vi også kan hjælpe med enhver form for skrædderopgave.

Vi anvender udelukkende de bedste produkter og processer, der nænsomt og effektivt fjerner næsten alle pletter og lugte uden at beskadige tekstilerne. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder et godt resultat. Derfor kan du være helt tryg ved at overlade renseopgaven til os.

kontakt

Miljøvenlige renseprocesser

Al rensning foretages med omtanke for vores planet, hvorfor vi altid sørger for, at vores processer og rensemetoder overholder alle de fastsatte krav og regler. På den måde kan vi sikre en miljøvenlig rensning af dit tøj. Vi behandler dit tøj og dine tekstiler med en respekt og grundighed, som var det vores eget.

Ved rensning anvendes der udelukkende organiske opløsningsmidler, samtidig med at der bruges maskiner, som overholder både de danske og de europæiske miljømyndigheders krav. Rensning bruges blandt andet til sarte stoffer såsom uld, silke og hør eller til tøj, der ikke kan tåle en vaskemaskines hårde proces. Ved denne type rensning kryber tøjet ikke lige så nemt, ligesom farverne også bevares bedre.

Kontakt

Rensning af højeste kvalitet

Når vi foretager rens af dit tøj, sørger vi også for, at dit tøj enten bliver presset, strøget eller dampet bagefter, så dit tøj efterlades pænt og glat – helt klar til brug. Vi sætter en ære i vores håndværk, og som dit professionelle renseri lægger vi altid vægt på at kunne levere en kvalitet, som vi kan stå inde for. Hos Renseriet Jan Mikkelsen får du en løsning skræddersyet til dine specifikke ønsker og behov. Skal vi også hjælpe dig med din rensningsopgave?

Kontakt os på renseriet@janmikkelsen.dk eller på telefon 44 11 17 17, og så finder vi sammen den rette løsning til dig.

Kontakt