Omhyggelig skind- og pelsrens hos Renseriet Jan Mikkelsen

Vil du gerne pleje dit skindtøj på bedste vis? Når det kommer til rensning af skind og pels, er det vigtigt, at det bliver udført korrekt. Dette skyldes blandt andet, at du med den rette pleje kan genoprette skindets naturlige balance, så glans, farve og blødhed bevares. Hos Renseriet Jan Mikkelsen får du professionel hjælp til den bedst mulige rensning af både pels og skind, så du kan trygt lade os løfte din renseopgave.

Vi tilbyder professionel rensning af al slags skindtøj og pels, og med vores mange års erfaring i branchen samt egen skind- og pelsafdeling kan vi helt sikkert også hjælpe dig med den rette løsning. Vi er førende inden for Skind- og Pelspleje ®. Vi sætter en ære i at levere et resultat af højeste kvalitet, hvorfor du kan være sikker på en skånsom og omhyggelig skind- og pelsrens hos os.

kontakt

Professionel behandling af skind og pels

Ligesom alt andet tøj og andre tekstiler bliver skind og pels også slidt og snavset med tiden, og uden den rette pleje bliver det mat og trist at se på, ligesom du også risikerer, at det går i stykker. Lader du os stå for rensning af dit skindtøj og pels, så sørger vi for en grundig og nænsom rensning, der ikke kun skåner dit tøj, men også miljøet.

Vi sørger for en specialtilpasset rensning, der sikrer, at både skind og pels forbliver smuk at se på, samt at det forbliver blødt og smidigt. Vi sørger for en professionel behandling, og med vores omhyggelige skindrens er du garanteret det bedst mulige resultat og ikke mindst skind og pels med en lang holdbarhed, så du kan få glæde af det i mange år.

Har din pels brug for professionel Pelsopbevaring?
Hos Jan Mikkelsen Professionel Skind & Pelspleje ® klarer vi også det.

Kontakt

Sko og læder

Som de eneste i Danmark renser vi alt dit læder- og ruskindstøj og specialvarer som sko, punge og håndtasker med Suede-Life Produkter. Vi renser endda Uggs!

Så trænger din skindjakke, din pels eller noget helt tredje til en kærlig hånd og en grundig rensning? Så står vi hos Renseriet Jan Mikkelsen klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på renseriet@janmikkelsen.dk eller på 44 11 17 17 for en uforpligtende snak om netop din opgave.

Kontakt