Grundig vådrens til dine tekstiler

Renseriet Jan Mikkelsen tilbyder flere forskellige former for rensning, så vi har noget til ethvert behov. Vores services inkluderer blandt andet rensning af enhver type tekstiler lige fra tøj til tæpper og skind, herunder blandt andet vådrens, også kendt som Wetclean, der er en meget miljøvenlig rensningsmetode.

Uanset hvilken type rensning vi foretager, og hvilket materiale der er tale om, garanterer vi en skånsom, effektiv og grundig rensning. Vi tager hånd om dit tøj på en respektfuld og nænsom måde, så vi kan levere et slutresultat af højeste kvalitet.

kontakt

Vådrens – det miljøvenlige valg til dine tekstiler

Hos Renseriet Jan Mikkelsen renser vi dit tøj og øvrige tekstiler med omtanke for miljøet, og derfor anvender vi blandt andet de nyeste teknologier inden for vådrens, der gennem en miljøvenlig proces både renser og vasker dit tøj lige så effektivt som de øvrige rensningsmetoder. Det betyder også, at vådrens udelukkende anvender specialsæber, der er nedbrydelige i økosystemet, hvorved denne type rensning af skånsom mod både tøj, krop og ikke mindst miljøet.

Ved vådrens anvendes computerstyrede specielmaskiner og specielle tørretumblere, der sikrer en nænsom rensning og vask af dit tøj. Vådrens foregår ved lave temperaturer med meget skånsomme rotationer og en meget præcis tilførsel af vand, hvorved metoden og processerne minder meget om en mild form for håndvask. Med vores skånsomme og effektive rensningsprocesser vil du kunne nyde dit tøj i længere tid, da denne rensemetoder slider langt mindre på dit tøj. Samtidig kan du være helt sikker på, at tøjet er både rent, velduftende og klar til brug, når du henter det igen.

Kontakt

Vi skåner dit tøj uden at gå på kompromis med kvaliteten

Lader du os stå for rensningen af dit tøj, tæpper eller andre tekstiler, er du garanteret et professionelt renseri, der ikke går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde. Vi sætter en ære i vores håndværk og i at levere en løsning, der passer til dig og dine behov, så du får det bedst mulige resultat.

Kontakt